

تاریخچه سوله: برای اطلاع از تاریخچه سوله ابتدا باید به تعریف سوله پرداخت. سوله به یک سازه فلزی گفته می شود که معمولا از فولاد ساخته شده و دارای سقفی شیب دار می باشد. سوله ها با پیشرفت در صنعت و تکنولوژی رونق گرفتند چرا که در بعضی از پروژه ها و ساخت های عظیم که می بایست گستردگی زیادی داشتند استفاده از سوله های بتنی کمی دشوار بود و یا در بعضی مواقع غیر ممکن به نظر می رسید. بنابراین با پیدایش سازه ای به نام سوله صنعت رونقی فراوانی گرفت و کار ها را نیز آسان تر ساخت. چرا که این نوع سازه علاوه بر این که ساخت های گسترده را امکان پذیر می سازد معمولا دارای مقاومت بالا و هزینه ی پایین تری می باشد.
تاریخچه سوله در ایران
سازه ی سوله در حدود ۷۰ سال پیش در ایران شناخته شده و رونق گرفته است. سوله در ایران به منظور نیاز به ایجاد فضای کاربری و مدیریت هزینه ها و ساخت های اقتصادی تر و با کیفیت تر رونق گرفت و تحولی عظیم در صنعت ساخت و ساز ایران به وجود اورد. اکنون در حدود ۷ دهه از زمان پیدایش و رونق سوله در ایران گذشته است و پیشرفت چشم گیری در این زمینه به وجود امده است. همچنین با دگرگونی نیاز مشتریان سوله های مدرن تری به وجود امده است.
سوله تیرورقی
سوله های تیر ورقی همانند دیگر سوله ها از اتصال اجزا به وسیله ی پیچ و مهره به وجود می اید. این نوع سوله دارای قدمتی فراوان بوده و به شیوه ای سنتی می باشد. سوله های تیر ورقی از ورق های فولادی ساخته می شوند به همین دلیل وزن تقریبا بیشتری را دارا می باشند. در صنعت امروز با پیدایش سوله های خر پایی استفاده از آن محدود است.
سوله های یو بی ام
این نوع سوله ها دارای ساختاری فاقد اسکلت می باشند. سوله های یو بی ام دارای شکل قوسی بوده و مقاومت بالایی را دارا می باشد. از این سوله در انواع مدارس، بیمارستان ها، سالن های ورزشی و.. استفاده میشود.
سوله خرپایی
سوله خرپایی بهترین و مدرن ترین نوع سوله می باشد. این سوله ها بر خلاف سوله های دیگر از قوطی های پروفیل ساخته شده است و دارای مزایای فراوانی از جمله قیمت کم، وزن کم و مقاومت بالا با طراحی دلخواه می باشند.
So9611250503